Ювентус и Наполи играят при резултат 0:0 в мач от 31-я кръг

...
Ювентус и Наполи играят при резултат 0:0 в мач от 31-я кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ювентус - Наполи 0:0, греда на Осимен

Ювентус и Наполи играят при резултат  0:0  в мач от 31-я кръг на Серия А. 

В първите 20 минути нямаше чисти голови положения в срещата, като Ювентус бе по-опасният тим, само че Наполи владееше доста повече топката. " Бианконерите " не успяваха да основат добра обстановка пред вратата на противника и опитваха удари от отдалеченост.

До края на първата част по този начин и двата тима не съумяха да основат чисто голово състояние. Наполи продължаваше да управлява топката, само че по този начин и не съумя да насочи прецизен удар, до момента в който Ювентус също не искаше да рискува и разчиташе на сигурност в предпазен проект.

Второто полувреме Наполи бе доста по-активен от противника си. В първите 20 минути от втората част Ювентус нямаше удар по посока на провивниковата врата. Наполи опитваше да сътвори положения, само че не успяваше да затрудни задоволително вратата на Войчех Шчесни.

В 70-а минута се откри най-хубавият късмет, откакто Виктор Осимен имаше чудесна опция да се разпише. Нападателят получи превъзходен пас в наказателното поле, само че само съумя по някакъв метод да забоде топката в дясната греда. Късмет за Юве!

Ювентус загуби две от последните си срещи от Серия А, само че съумя да се класира напред в шампионата Лига Европа, откакто в профил Спортинг с общ резултат 2:1 на четвъртфиналната фаза от конкуренцията. Наказанието на " бианконерите " за анулирани точки бе анулирано, като те към този момент са 3-и в класирането и при победа през днешния ден могат даже да бъдат в подножието на върха в шампионата.

Наполи е първи е съвсем сигурен първенец, само че претърпя отчаяние, като отпадна от Шампионската лига след незадоволително положително показване против Милан. Тимът на Лучано Спалети ще желае да покаже още веднъж добра игра и да се върне на пътя на успехите, като успее да победи с купата в Серия А.

Стартови сформира:

Ювентус:  1. Войчех Шчесни, 6. Данило, 24. Даниеле Ругани, 15. Федерико Гати, 17. Филип Костич, 25. Адриен Рабио, 5. Мануел Локатели, 20. Фабио Мирети, 11. Хуан Куадрадо, 30. Матиас Соле, 14. Аркадиуш Милик

Треньор:  Масимилиано Алегри

Наполи:  1. Алекс Мерет, 17. Матиас Оливера, 5. Жуан Жезуш, 3. Мин-Джей Ким, 22. Джовани Ди Лоренцо, 91. Танги Ндомбеле, 68. Станислав Лоботка, 99. Андре Замбо Ангиса, 11. Ървинг Лосано, 77. Хвича Кварацхелия, 9. Виктор Осимен

Треньор:  Лучано Спалети

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР